Claude Juli 2020

Drie keer is scheepsrecht voor Claude

Vorig jaar maakten we positief kennis met Claude toen hij voor TailorMinds op gesprek ging bij een opdrachtgever. Een interview op flinke afstand was voor hem geen bezwaar. Deze flexibiliteit viel op, zowel bij ons als bij het ingenieursbureau van onze opdrachtgever. In februari was er sprake van een mogelijke start op een project bij deze opdrachtgever. Door de situatie die volgde met Corona werd deze opdracht uitgesteld.

Juiste moment

Enkele weken geleden kwam de vraag weer terug en nu in het juiste momentum. Na een goed gesprek met de klant kwam er beter nieuws: begin augustus gaat Claude als Electrical CAD Designer voor dit ingenieursbureau een opdracht vervullen. We wensen hem hierbij veel succes!

Geïnteresseerd?

Bij TailorMinds zijn contacten en gesprekken altijd gericht op de lange termijn. Heb je in het verleden een goed gesprek met ons gehad en kom je binnenkort beschikbaar? Zoek gerust opnieuw contact. Ben je engineer en heb je niet eerder met ons gesproken en nieuwsgierig geworden wie er achter deze lange termijn gedachte zitten? Neem dan contact met ons op.