Drukke zomerperiode

Bij TailorMinds gaan we een drukke zomerperiode tegemoet. In de afgelopen periode hebben we zeven nieuwe collega’s gecontracteerd die allemaal uiterlijk 1 september gaan starten.

Succesvolle periode

Binnen recruitment is timing een belangrijke factor. Zo moet bijvoorbeeld de geschikte kandidaat beschikbaar zijn, een klik met de klant en een tarief passend zijn binnen het budget. In de achterliggende periode viel deze timing voor vele trajecten precies goed. Hierdoor hebben we de afgelopen periode vele kandidaten op gesprek gehad bij onze relaties met een relatief hoog slagingspercentage. Dit heeft geresulteerd in de start van zeven expats welke allemaal in augustus in Nederland worden verwacht.

Om dit in ons perspectief te zetten: normaliter zijn er één á twee expats per kwartaal die er starten via TailorMinds.

Strakke planning

Als gevolg hiervan was het noodzakelijk om de planningen strak te organiseren. Zo zijn er zomervakanties, lagere beschikbaarheden van (goedkopere) vluchten, processen bij de IND en de formaliteiten in Nederland. Vooralsnog klopt de planning om er voor te zorgen dat elke expat zijn of haar persoonlijke begeleiding vanuit TailorMinds krijgt.

De komende periode zijn we naast de reguliere zaken veel op de weg om onze aanstaande collega’s te ondersteunen in deze processen. Dit allemaal om er voor te zorgen dat een goede voorbereiding het halve werk is met als resultaat dat men minder zorgen heeft over formaliteiten en hierdoor makkelijker focus kan hebben op het nieuwe werk..

Extra handen

Binnen TailorMinds hebben we een stabiele groei weten door te zetten met als resultaat genoeg werk. Zodoende hebben we naast onze externe vacatures ook een vacature bij ons intern openstaan voor een Recruitment Consultant. Geïnteresseerd in wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.