Een nieuwe collega: Tessa

Een nieuwe collega: Tessa

De laatste tijd hebben we veel nieuwe collega’s van buiten Nederland mogen verwelkomen maar nu stellen we graag Tessa voor, een collega van eigen bodem. Ze start binnenkort bij onze opdrachtgever als Product Surveillance Officer.

Achtergrond

De eerste contacten met Tessa werden gelegd met betrekking tot een andere vacature. Deze bleek echter nagenoeg vervuld te zijn maar Tessa bleek een bredere interesse en ervaring te hebben. Na het behalen van haar opleiding BSc Life Science heeft ze voornamelijk ervaring opgedaan binnen het laboratorium in de farmaceutische industrie. Naast de lab-werkzaamheden heeft Tessa ook te maken gekregen met kwaliteitstaken die ze met veel interesse en enthousiasme heeft verricht. De volgende stap in haar carrière zal ze dan ook zetten in Quality Assurance. Bij onze opdrachtgever zal ze zich voornamelijk bezighouden met het klachtenafhandeling, het analyseren van data en deze verwerken in de kwaliteitssystemen.

Quality Assurance

Quality Assurance is een brede en belangrijke discipline binnen de farmacie die als rode draad door elke organisatie loopt. Het voldoen aan gestelde normen, het controleren van de processen en het doen van interne en externe audits, overal heeft men te maken met kwaliteit. De ervaring hiermee zul je voornamelijk opdoen door veel ‘kilometers’ te maken. Maar met een kwaliteitsgerichte instelling, een dosis nauwkeurigheid en de vaardigheid om met verschillende betrokkenen te communiceren vorm je een onmisbare schakel voor de organisatie.

Geïnteresseerd?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe baan of uitdagend project en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina neem gerust contact met ons op.