Een nieuwe start voor Manuel

Een nieuwe start voor Manuel. Vaak berichten we over nieuwe internationale collega’s die bij één van onze relaties aan de slag gaan. Voor deze expats doorlopen we de IND-procedure en zorgen we voor een volledige onboarding in Nederland. Maar expats komen niet altijd van ver, dit keer hebben we een bemiddeling gedaan voor Manuel, een Belgische Productie Supervisor.

Procedure

Met Manuel kwamen we in contact nadat hij reageerde op één van onze vacatures. Deze vacature bleek niet de juiste te zijn op dat moment maar we schakelden meteen door met een andere optie. Deze sloot beter aan op zijn opgedane kennis en ervaring in een farmaceutische productieomgeving. Manuel reageerde direct enthousiast en in samenspraak besloten we zijn profiel voor te leggen aan onze opdrachtgever. Al snel volgde een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek dat gezien de huidige coronasituatie fysiek op locatie kon plaatsvinden. Na een positief eerste gesprek volgden al snel een tweede en derde afrondend gesprek.

Bemiddeling

Normaal gesproken is TailorMinds werkgever voor een bepaalde periode waarna volgens de afspraken de medewerker overgenomen kan worden. Daarnaast bemiddelen we specialisten die op projectbasis worden ingezet. De wens van onze opdrachtgever was om voor deze vacature iemand direct in dienst te nemen. Dit is vooraf ook met Manuel besproken zodat hij goed op de hoogte was van deze procedure. Vooraf zijn er duidelijke afspraken gemaakt over deze bemiddeling.

Manuel is inmiddels gestart in zijn nieuwe rol van Allround Manufacturing Coordinator. We wensen hem veel succes bij zijn nieuwe werkgever!

Geïnteresseerd?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe baan of uitdagend project en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina neem gerust contact met ons op.