Eerste kwartaal meeting

Afgelopen vrijdag 1 april hebben we eindelijk weer live onze kwartaalmeeting gehouden. We waren te gast bij Kasteel de Vanenburg in Putten. Normaliter al een inspirerende plek, maar met de ochtendsneeuw van afgelopen vrijdag was het idyllisch. We stonden stil bij de resultaten van het afgelopen kwartaal, de status van de gemaakte plannen van begin van het jaar. Verder blikten we vooruit naar het nieuwe kwartaal. Tot slot hebben we tijd genomen om elkaar feedback te geven.

Groei zet door

De groei van vorig jaar zette ook in dit kwartaal verder door. Opnieuw mochten we een aantal emigraties begeleiden en staan ook voor het komende kwartaal een viertal nieuwe emigraties in de planning. Hoe goed we nieuwe professionals voor onze opdrachtgevers weten te vinden, hoe lastig merken we dat de arbeidsmarkt is daar waar het gaat om het vinden van de juiste nieuwe collega’s. We hebben goede gesprekken gehad en het lijkt erop dat we in de komende weken twee van de drie vacatures kunnen vervullen.

Toetsen aan gemaakte plannen

Begin 2022 hebben we doelstellingen geformuleerd, per deelonderwerp hebben we stilgestaan bij de status na het eerste kwartaal. Dit om te zien of we op koers zitten met het doel. Indien dit niet het geval was hebben we stilgestaan bij de oorzaak, indien wel konden we met tevredenheid terugkijken. De uitkomst is dat er geen nieuwe plannen worden gemaakt, maar dat we vooral bijsturen waar nodig en koers houden op de ingeslagen weg.

Feedback

Bij TailorMinds zijn we op kantoor met een kleine groep en hebben we een open samenwerking. In een dergelijke setting kun je bedoeld of onbedoeld elkaar voorbijlopen. Waarnemingen en het effect ervan op de ander werden gedeeld. Er werd goed doorgevraagd bij elkaar en de verkregen inzichten werden in overweging genomen.

Geïnteresseerd om met of bij TailorMinds te werken?

Spreekt bovenstaand verhaal je aan? Ben je of ken je een intercedent of recruiter die graag (internationaal) maatwerk levert en echte verbinding tot stand weet te brengen? Zoek dan gerust contact met ons.