Eindejaarsdiner 2019

Afgelopen vrijdag was het jaarlijkse eindejaarsdiner georganiseerd door ProjectKwadraat voor zijn medewerkers. Omdat ProjectKwadraat-medewerkers deelnemen aan projecten met verschillende klanten, was het daarom een ​​mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen. Voor het diner werden enkele hoogtepunten gedeeld in het voorbije jaar, de voortgang die ProjectKwadraat tot 2019 maakte werd gedeeld. Daarnaast een preview, met name de focus op de sterkere online zichtbaarheid in combinatie met meer een internationaal wervingsbureau te zijn in 2020.

Na een korte introductie van alle medewerkers begon het meergangendiner met een applaus. Omdat veel van onze medewerkers internationaal zijn en uit verschillende expertisegebieden komen, was het voor hen een gelegenheid om hun technische en culturele ervaringen met elkaar te delen. Sommigen hadden de gelegenheid om hun voormalige collega’s weer te spreken en anderen ontmoetten zelfs hun toekomstige collega’s.

Het hele jaar door, met een toewijding aan het groeiend aantal kandidaten, heeft ProjectKwadraat met succes haar diensten verleend, zonder in te leveren op de persoonlijke en op maat gemaakte aanpak die ProjectKwadraat anders maakt dan de rest. We bedanken Hofstede Meerzigt in Zoetermeer voor kwaliteit en al onze medewerkers die de avond hebben volmaakt met hun aanwezigheid waardoor het een prachtige avond was!