Gewenst verloop bij TailorMinds

Bij TailorMinds zijn we blij met gewenst verloop. 2020 is bijna voorbij en een terugblik op het afgelopen jaar leert ons dat er vijf collega’s bij ons uit dienst gegaan zijn om hun carrière voort te zetten bij onze opdrachtgever. Je zou dit gewenst verloop kunnen noemen. Waarom dan?

Voldoening

Drie van hen zijn door ons geworven vanuit hun land van herkomst en dragen hiermee bij aan de vermindering van de schaarste aan gekwalificeerde ingenieurs in ons land. Als TailorMinds omdat gewenst verloop ruimte in tijd biedt om bestaande en nieuwe opdrachtgevers te assisteren met het oplossen van hun tijdelijke en permanente capaciteitsvraagstukken.

Vanuit samenwerkingsperspectief sluiten we een periode af waarin we gesprekken met de collega’s voeren hoe het persoonlijk met hen gaat en hen assisteren bij het verhogen van zelfbewustzijn door middel van gedragsanalyse. Natuurlijk ook de inhoud van het werk of project waaraan gewerkt wordt. Dit gaat vaak gepaard met persoonlijke groei wat iedereen voldoening geeft.

Wanneer bij internationals en euronationals na emigratie alles op zijn plek valt in de gezins- en thuissituatie, heeft dat positieve weerslag op het werk. Ook dat geeft voldoening.

Geïnteresseerd?

Spreekt dit je aan en wil jij bijdragen aan ons gewenst verloop voor 2021, neem dan contact met ons op!