hartlik-verwelkom-tiffany

Hartlik verwelkom Tiffany

Na de eerdere melding van de komst van onze nieuwe collega was het twee weekends geleden eindelijk zover, Tiffany is gearriveerd in Nederland. Ze is deze week gestart in haar nieuwe functie van QA Production Engineer. Hartlik verwelkom Tiffany.

Aankomst Schiphol

In afwachting van de benodigde documenten in Zuid-Afrika was Tiffany al even klaar voor haar nieuwe start. Na ontvangst van deze documenten konden de tickets worden geboekt met bestemming Amsterdam. Na een vermoeiende vlucht is Tiffany veilig geland en voet op Nederlandse bodem gezet. Aansluitend is ze in quarantaine gegaan en na een negatieve test inmiddels gestart in haar nieuwe functie bij onze opdrachtgever.

Nieuwe woning

Op de achtergrond waren we al bezig met de voorbereidingen voor haar komst. Het vinden van geschikte woonruimte had hierbij prioriteit. Gezien de huidige situatie in de overspannen huizenmarkt was dit een uitdaging. Maar ondanks een onverwacht kleine horde is het gelukt een mooi appartement te vinden dicht aan het strand, helemaal naar wens van Tiffany.

Proactief en volgende stappen

Tiffany had zelf de afspraak gemaakt voor een COVID-test na haar quarantaine en de route naar haar werk al gereden als verkenning. Deze pro-activiteit kenmerkt haar en zal haar zeker helpen om snel haar draai te vinden in Nederland.

Omdat Tiffany inmiddels een woning heeft en aan het werk is gegaan zijn de eerste stappen gezet om de formaliteiten die verder geregeld moeten worden te starten. Zoals registratie bij de gemeente, het aanvragen van een bankrekening en het regelen van de zorgverzekering. Ook het ophalen van het bewijs van haar verblijfsvergunning staat gepland. TailorMinds begeleidt haar met het invullen van de benodigde documenten en het maken van de afspraken bij de instanties.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.