Hoşgeldin Peri!

Vanaf deze week gaat Peri aan de slag als Qualification & Validation Engineer bij partnerorganisatie Adryan Consultants. Hierbij zal ze zich vooral richten op het herkwalificeren van verschillende productieapparaten en productiesystemen voor de farmaceutische industrie.

Zoals altijd is het ons doel om een kennismigrant te laten starten met een leeg hoofd door in vele aspecten van de immigratie te helpen. Peri heeft al eens eerder een project in Nederland gedraaid, waardoor een aantal stappen in het immigratieproces sneller verliepen. Toch biedt elk immigratietraject de nodige uitdagingen zoals de planning met haar visa, werkvergunning en de vlucht en het vinden van een passend huis.

In ieder geval wensen we Peri veel succes met haar nieuwe project en met het vestigen in Groningen! Ben jij een buitenlandse engineer en ben je geïnteresseerd in een project in het buitenland of ken je iemand die past op een van onze vacatures? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen we voor elkaar wat betekenen!