Hulp bij aangifte voor belasting

De aangiften voor de belasting staan weer voor de deur. Elk jaar nodigen wij onze internationale engineers uit om samen te komen voor hulp bij het voor de eerste keer indienen van de belastingaangifte.

Maatwerk tot de cirkel rond is

Voor een international is de cirkel van onboarding rond als naast de belastingen die automatisch via het loon betaald worden, ook de inkomstenbelasting geregeld is. Een nieuw land betekent een nieuwe omgeving, een nieuwe werkgever en andere belastingstelsel. Dit kan voor een international een behoorlijk kluif zijn als je niet precies weet wat nodig is voor de belastingaangifte.

Daarom faciliteren wij gesprekken tussen onze internationale engineers en adviseur Nordin Chara van Annonu. Daarin hebben onze internationals de tijd en ruimte om advies in te winnen op het gebied van de aangifte. Omdat inkomstenbelasting privé is, is er alleen een foto van beide heren omdat de uitkomst ons uiteraard helemaal niets aangaat.

Geïnteresseerd?

Ben je als internationale engineer op zoek naar een partij die niet alleen uitdagend werk in Nederland vind, maar maatwerk een heel traject met je doorloopt tot en met de belasting aan toe? Neem dan gerust contact met ons op.