Johan

Johan is onderweg

In januari verwachten we een nieuwe collega uit Zuid-Afrika te verwelkomen in Nederland: Johan. Hij zal starten op een van onze projecten als CQV Engineer in de Nederlandse farmaceutische industrie.

Kennismaking met Johan

In het eerste kwartaal van 2021 maakten we voor het eerst kennis met Johan. Hierin vertelde hij met veel enthousiasme over zijn ervaring en kunde als Validation Engineer binnen de Zuid-Afrikaanse farmaceutische industrie. CV

Mogelijkheden

Vervolgens dienden verschillende mogelijkheden zich aan waarbij het telkens net geen match was. Dit had meestal te maken met het feit dat een klant niet altijd de tijd had om een volledig visumprocedure af te wachten. Daarnaast is er vanwege veranderende omstandigheden in Zuid-Afrika een pauze ingelast. Het contact bleef.

Omdat we overtuigd zijn van zijn kwaliteiten, hij vertrouwen heeft in ons proces en om de beschikbaarheid te verbeteren, hebben we besloten hem alsnog een aanbieding te doen.

Aan de slag met Johan

Inmiddels zijn de contracten getekend en zijn we bezig met het voorbereiden van de aankomst van Johan. Daarnaast zijn we bezig met de planning voor een geschikt project voor Johan. Aangezien hij jong is en geen kinderen heeft, is hij flexibel inzetbaar voor projecten. Wij zijn overtuigd dat Johan een toegevoegde waarde gaat leveren aan een van de CQV-projecten.

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar de kwaliteiten en eventuele inzet van Johan? Of ben je net als Johan geïnteresseerd ambitieus en als CQV Engineer werkzaam in de farmaceutische industrie? Neem dan gerust contact met ons op.