Kennis is macht, kennis delen is kracht

Vandaag hebben wij op ons kantoor in Zoetermeer bezoek gehad van onze collega Ernst, die normaal gesproken bij klanten voor projecten op locatie werkt. Wij hadden Ernst gevraagd om ons uitleg te geven over zijn vakgebied, namelijk CQV en filtraties. Met zijn 36 jaar werkervaring in de farmaceutische industrie is het leerzaam en toepasbaar om met Ernst een kennisoverdracht te organiseren.

V-Model

Ernst wist ons vandaag op een laagdrempelige manier meer uit te leggen over onder andere het V-model, het belang van een goede URS, de IQ/OQ/PQ en hoe verschillende functies binnen de engineering met elkaar te maken hebben op de werkvloer.

Wij willen Ernst hartelijk danken voor het geven van deze uitleg.

Geen techneuten

Waarom leren wij ook graag regelmatig bij over de techniek? Als recruitmentorganisatie kennen wij de markt goed, maar zijn wij geen techneuten. Naast onze persoonlijke benadering vinden wij het ook belangrijk om het werk, waar iemand zich dagelijks mee bezighoudt, te begrijpen. Op deze manier kunnen wij ambities en professionele ontwikkelingsbehoeften van kandidaten en collega’s beter interpreteren.

In gesprek met ons

Ben jij een engineer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Benader ons dan gerust om jouw ambities en ontwikkelingsbehoeften te bespreken. Wij bekijken dan graag de mogelijkheden om jou op de korte of lange termijn te helpen.