Kerstdiner ProjectKwadraat 2018

Afgelopen vrijdag was het jaarlijkse diner van ProjectKwadraat voor alle collega’s en partners van ProjectKwadraat. Als opening van de avond is stilgestaan bij de ontwikkeling en resultaten over 2018. Over het gehele jaar gezien, heeft ProjectKwadraat een stabiel jaar gedraaid met een lichte groei waarbij een goede fundering is gelegd voor 2019. Cliché: “zonder de mensen zijn er voor een detacheringsbureau geen resultaten.” Zoals altijd is het ons doel om mensen te verbinden. Ter introductie van de avond is iedereen aan elkaar geïntroduceerd. Op deze manier wist iedereen waar alle collega’s zich mee bezig houden en is een gesprek aanknopen, ook voor de partners, kinderspel.


Na deze korte introductie van alle aanwezigen, was het tijd om te genieten van de wereldproeverij. Verspreid over vier gangen kwamen verschillende continenten aan bod. De reden hiervoor was omdat er momenteel meerdere internationals bij ons aan boord zijn. Om alvast een voorschot te nemen op wat nog komen gaat; voor 2019 zijn alweer twee internationale aanwervingen gerealiseerd.

Tot slot werd er nog stilgestaan bij de jubilea van Ernst en Derk Jan. Ernst is sinds 2013 in dienst bij ProjectKwadraat als Validatie Specialist en heeft in de afgelopen jaren meerdere opdrachtgevers geholpen met validatieprojecten. Derk Jan is eveneens sinds 2013 in dienst als Consultant en sinds vorig jaar actief vanuit Zeeuws Vlaanderen met het bestrijken van de Belgische markt.


Al met al een geslaagde avond waarbij we Het Land van Belofte en Dufais willen bedanken voor de prachtige locatie en de goede service.