Madelein is in Nederland

Afgelopen maandag hebben we onze nieuwe collega Madelein en haar partner opgehaald op Schiphol. Ze start 1 september als Validatie Engineer bij een van onze relaties in de farmaceutische industrie.

Voorbereiding

Wij hadden een jaar geleden al contact met Madelein maar haar partner kreeg op dat moment een promotie in Zuid-Afrika. Ze gaf aan de komst naar Nederland uit te stellen. We spraken af om aan het einde van afgelopen jaar weer contact te hebben en te kijken naar de huidige situatie. We hebben haar in contact gebracht met onze relatie waarna verschillende gesprekken volgden. Deze resulteerden in een positieve uitkomst en de mogelijkheid voor Madelein om aan de slag te gaan als Validation Consultant.

Aankomst in Nederland

Bij aankomst op Schiphol stonden we klaar om Madelein en haar partner te verwelkomen. Samen met de bagage was de eerste bestemming hun nieuwe woning in Noordwijk.

Inmiddels zijn de eerste belangrijke zaken al geregeld. De volgende prioriteiten zijn het ophalen van haar verblijfsvergunning en het openen van een Nederlandse bankrekening. De afspraken staan al in de agenda’s, vooralsnog loopt de onboarding voorspoedig.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd geraakt door het verhaal van Madelein en ook nieuwsgierig naar mogelijkheden binnen validatie Engineer? We hebben vrijwel continue aanvragen bij onze relaties gerelateerd aan validatie. Geïnteresseerd wat we nog meer doen? Neem dan gerust contact met ons op.