Metstrade 2021

METSTRADE 2021

TailorMinds is de laatste jaren vooral zichtbaar actief in de Voedingsmiddelen en Pharmaceutische industrie. In de breedte richten we ons op capaciteitsvraagstukken in complex technische sectoren zoals Scheepsbouw, Lucht en Ruimtevaart maar ook Olie en Gas. Binnen zojuist genoemde sectoren. Vanuit dat oogpunt bezoeken we regelmatig vakbeurzen, kort geleden hebben we deelgenomen aan Metstrade 2021.

METSTRADE

Tot op het laatste moment was het spannend, maar de beurs kon op de valreep toch nog doorgaan. Met ruim 1100 nationale en internationale exposanten en uitgebreide maatregelen in het kader van COVID-19 was het de eerste beurs sinds 2019 waaraan TailorMinds deelnam.

METSTRADE is ’s werelds grootste vakbeurs voor uitrustingen, materialen en systemen voor de internationale maritieme industrie. Sinds de lancering in 1988 vormt de beurs het platform voor professionals in de internationale boot- en jachtbouw industrie. De exposanten tonen aan de botenbouwers, -werven en belanghebbende de nieuwste innovaties.

De techniek

De vakbeurs is opgezet in drie secties: het SuperYacht Pavilion, het Marina & Yard Pavilion en het Construction Material Pavilion. Daarbinnen is een verdeling gemaakt op de verschillende nationaliteiten. Met iedere sectie zijn specifieke nicheproducten en -diensten. TailorMinds is weer uitgebreid bijgepraat over de laatste updates en trends van onder andere Audio Video / Integratie Technologie (AV/IT) communicatie systemen, Mechanical systems, voorstuwing, navigatie en equipment.

Deelname

Bij TailorMinds vinden we het belangrijk dat onze consultants op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de industrie. Het vergaren van vakinhoudelijke kennis en ervaring bij onder andere beurzen staat hierin centraal. Dit kunnen we toepassen in gesprekken met professionals en onze relaties.

Enerzijds om de reeds aanwezige kennis die we vaak voor de werving inzetten en anderzijds om nieuwe ontwikkelingen binnen het werkgebied van de sector te blijven volgen. Daarnaast is het natuurlijk fijn om na twee bijzondere jaren weer te kunnen bijpraten met collega’s uit de industrie.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds als professional, bijvoorbeeld voor een rol als Engineer? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.