Openingsfeest, Nagenieten van het openingsfeest tijdens de kwartaalmeeting

Nagenieten van het openingsfeest tijdens de kwartaalmeeting

Afgelopen week was een mooie en drukke vorige week. Al met al was nagenieten van het openingsfeest tijden de kwartaalmeeting.

Openingsfeest

Het zal maar weinigen ontgaan zijn. In de afgelopen maanden hebben we naast de welverdiende vakantie extra drukte gehad. Dit omdat we begin september ons nieuwe kantoorpand aan de Röntgenlaan in gebruik konden nemen.

Stilstaan bij het bereiken van een mijlpaal is altijd goed. Daarom hebben we er met hulp van Dufais Catering een mooie sfeervolle avond in een prachtige tent van gemaakt. Samen met familie, vrienden, relaties en collega’s hebben we dit gevierd.

Eerder op de dag hadden we in dezelfde opzet kennis gemaakt met onze buren van de omliggende panden. We hadden hen uitgenodigd op koffie/thee met gebak. Naast kennismaken werd er volop “genetwerkt”.

Kwartaalmeeting

Omdat de dag erna alweer 1 oktober was en dus ook het begin van een nieuw kwartaal hebben we deze keer vergaderd op ons kantoor. Met goede energie van de avond ervoor en een volle agenda hebben we teruggeblikt op de afgelopen drukke periode. De noodzakelijke voorbereidingen en acties voor alweer het laatste kwartaal hebben we besproken. Nu de situatie het meer toelaat zijn we weer vaker “op de weg” om onze relaties en medewerkers live te ontmoeten.

Groeikansen

Sinds de naamswijziging vorig jaar groeien we gestaag, hier zijn we trots op. Vooral de aanwas van kennismigranten uit diverse landen waarin we een goede naam lijken op te bouwen zorgt voor nieuwe impulsen. Ben je een internationale engineer, en heeft een mogelijke immigratie je interesse. Neem dan vooraf vrijblijvend contact met ons op of kijk op onze vacature pagina.

We hebben met elkaar nagedacht over hoe we groei die nog verder doorzet goed kunnen opvangen door ons team nog verder uit te breiden. Voor nu is de richting duidelijk. De komende tijd blijven we ons volop inzetten om onze relaties en opdrachtgevers te helpen aan gekwalificeerde en zelfbewuste engineers.

Opdrachtgever, TailorMinds verbindt?

Bent u een opdrachtgever, die druk is met de invulling van capaciteitsvraagstukken? Graag komen we met u in contact! Wij willen naast het geven van professioneel advies, goede begeleiding en faciliteren van werkplezier, graag bijdragen aan een deel van de oplossing van het schaarsteprobleem.