Een nieuw hoofdstuk voor Izzienne als consultant.

Nieuw hoofdstuk voor Izzienne

Binnenkort verwelkomen wij opnieuw een nieuwe Zuid-Afrikaanse collega. Izzienne werkt momenteel op Mauritius en zal één van onze relaties komen versterken. Zij brengt brede ervaring mee en zal zich gaan richten op farmaceutische consultancy, project management, validatie- en kwaliteitsprojecten. Een nieuw hoofdstuk voor Izzienne als consultant.

Aanbeveling

In het midden van de herfst kwamen wij in contact met Izzienne. Het contact kwam tot stand door een warme aanbeveling vanuit een professional die zij goed kent. Door deze gedeelde netwerkrelatie werd Izzienne geattendeerd op de mensgerichte werkwijze en uitgebreide relocatiebegeleiding van TailorMinds. Na een oriënterend kennismakingsgesprek besloot Izzienne via TailorMinds actief te solliciteren op de Nederlandse markt.

Consultant rol

Tijdens de kennismakingsgesprekken hebben we met Izzienne gesproken over waar haar passie ligt en waar zij dus energie van krijgt. Gezien haar brede werkervaring en haar passie voor afwisselende opdrachten, taken en locaties was de verbinding naar een functie van allround consultant snel gemaakt.

Opzegtermijn een bezwaar?

Izzienne heeft een opzegtermijn van drie maanden wat vaak gezien wordt als aan te lange periode. We heeft haar met succes onder de aandacht gebracht bij relaties die een structurele groei hebben ingezet.

TailorMinds heeft een goede reputatie en relatie met haar relaties op het gebied van rekruteren van expats. Wij bemiddelen op actuele en urgente vacatures, maar ook op structurele posities. Wegens de grote schaarste en vraag in de farmaceutische sector naar ervaren en gekwalificeerd professionals, is soms een opzegtermijn niet onoverkomelijk, zo ook bij Izzienne.

Tweede emigratie

Naast haar brede ervaring heeft Izzienne al enige ervaring met emigreren. In dit geval van Zuid-Afrika naar Mauritius, voor haar werk. Hierdoor heeft zij al een beeld van de benodigde formaliteiten dat een immigratieproces met zich meebrengt voor haar en haar familie. Het IND-proces om naar Nederland te komen is inmiddels in gang gezet. Aan het begin van de lente zal zij starten in Nederland, een nieuw hoofdstuk voor Izzienne.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd om in gesprek te komen voor rollen als consultant of professional? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.