Nieuw project voor Edo!

Leuk nieuws: ondanks de wat afnemende vraag in de markt, verwelkomen we binnenkort weer een nieuwe collega: Edo. Hij gaat als manager bij een van onze relaties aan de slag.

De zomer van 2017

We leerden Edo al kennen in de zomer van 2017 tijdens een kennismakingsgesprek aan onze keukentafel in Zoetermeer. Er vond een goed gesprek plaats, maar we hadden niet direct een baan of opdracht voor hem beschikbaar. Daar gaat soms tijd overheen. We besloten contact te houden.

Sneltreinproces

Enkele weken geleden ontvingen we een projectvraag van een van onze relaties. We dachten direct aan Edo. Na een telefoongesprek met hem bleek hij geïnteresseerd en hebben we hem voorgesteld. Vorige week ging Edo op gesprek en een dag later volgde de uitnodiging om te gaan starten. Een sneltreinproces, waar we mede gezien de huidige periode best trots op zijn!

Het vervolg

Inmiddels zijn de overeenkomsten getekend en is Edo klaar om te starten. Bij deze willen wij Edo veel succes wensen met zijn aankomende opdracht! Een mooi voorbeeld dat een goed interview een diepte-investering kan zijn die op een later moment tot een mooie opdracht kan leiden.

Geïnteresseerd?

Spreekt het bovenstaande verhaal jou aan en ben je geïnteresseerd in een functie als engineer of manager in de food en/of pharma? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen we jou ook op weg helpen.