Nieuwe baan voor Stephan

Een aantal weken geleden kregen wij via ons netwerk het verzoek om een klant te helpen bij het uit handen nemen van het werkgeverschap voor een kandidaat. Al snel volgde er een kennismakingsgesprek met de kandidaat Stephan om de zaken te bespreken en om uiteindelijk als medewerker van TailorMinds aan de slag te gaan bij de klant. Hiervoor zijn alle zaken besproken zoals arbeidsovereenkomst, pensioen en declaraties. Deze zaken waren al snel duidelijk waardoor de handtekeningen op de contracten gezet konden worden. Nu kon Stephan uitkijken naar een nieuwe baan! Aanstaande maandag gaat Stephan aan de slag als Biochemistry Analyst bij onze klant. We wensen Stephan uiteraard veel succes met zijn nieuwe baan!

Geen onderscheid

Gisteren was Stephan bij TailorMinds op bezoek om nog de laatste zaken door te nemen voordat hij maandag gaat beginnen. Aangezien TailorMinds geen onderscheid maakt op het gebied van collegialiteit tussen zelfstandigen, collega’s en/of mensen die via ons aan het werk gaan, zal Stephan tijdens zijn dienstverband bij TailorMinds dezelfde ondersteuning en aandacht krijgen. Dit betekent onder andere werkbezoeken, uitnodigingen voor onze bijeenkomsten en assessments.

Geïnteresseerd?

Ben jij geïnteresseerd in een baan in de farmaceutische industrie en pas je op één of meerdere vacature(s)? Neem gerust contact met ons op en wellicht spreken wij jou binnenkort om de mogelijkheden te onderzoeken.

Of heb je als opdrachtgever graag een bedrijf die met aandacht het werkgeverschap voor jou uit handen neemt? We horen graag waar we je mee van dienst kunnen zijn.