Nieuwe naam, zelfde aanpak

TailorMinds is sinds 10 juli de handelsnaam voor ProjectKwadraat B.V.. Eén van de redenen hiervoor is dat ProjectKwadraat in de afgelopen jaren meer en meer gericht is op dienstverlening aan internationals. Het gevolg hiervan was de groei van het aantal internationals in dienst bij ProjectKwadraat. Ook bleek ProjectKwadraat nogal een tongbreker te zijn voor de niet-Nederlands sprekende collega’s. Mede hierdoor is er een nieuwe naam ontstaan: TailorMinds. Een naam die beter uit te spreken is voor onze internationals en een naam die een betere herkenning geeft aan onze service. Als je de naam in tweeën deelt is over beide delen wat te zeggen.

Tailor

Tailor staat voor dienstverlening op maat. Het zou makkelijker zijn als elk traject of project hetzelfde zou zijn. Echter, de realiteit is anders. Ieder mens is uniek en heeft weer andere wensen. Van een leasauto, tot werkdagen en/of urenpatroon tot en met een volledige immigratie naar Nederland. TailorMinds adviseert en ondersteunt graag in het realiseren van deze verschillende wensen. Dit uiteraard voor zover het pakket voorwaarden van onze opdrachtgevers dit toelaat. Een tevreden collega draagt vaker positief bij.

Minds

Minds is gericht op de interesse in wat er afspeelt in de kandidaten en collega’s. Waar zit jouw energie? Wat maakt jou vrolijk tijdens het werk en wat is voor jou een dooddoener? Door hier naar te vragen en te kijken naar de achtergronden, is het realiseren van een betere match makkelijker. Ook tijdens de projecten bezoeken we onze collega’s en bieden we (facultatief) aan om hen te begeleiden met coaching.

Meer over onze aanpak

Geïnteresseerd geraakt in onze aanpak? Bekijk onze aanpak-pagina voor meer informatie. Zowel tekstueel als in beeld leggen wij uit wat we kunnen doen en hoe een tailor-made proces er uit kan komen te zien.