Nieuwe uitdaging Michiel

Nieuwe uitdaging voor Michiel

Na een aantal maanden in goed in contact te zijn met TailorMinds, heeft Michiel een aantal gesprekken bij onze relaties gevoerd. Dat resulteert nu in een nieuwe uitdaging voor Michiel. Hij start maandag in zijn nieuwe baan. Succes Michiel!

Het eerste contact

In de nazomer van dit jaar is het eerste contact met Michiel gelegd. Michiel had zijn curriculum vitae geplaatst op een banensite die TailorMinds regelmatig bezoekt om in contact te komen met professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Na het eerste telefonisch contact was er een goede klik tussen Michiel en de consultant, waarna Michiel werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Het kennismakingsgesprek

Michiel heeft een duidelijk trackrecord binnen een omgeving in de pharma, met specifieke ervaring in Medical Devices. De ingrediënten om met TailorMinds het gesprek aan te gaan. Met regelmaat hebben we binnen dit specialisme interessante mogelijkheden. Tijdens het kennismakingsgesprek zijn we in gesprek geraakt met Michiel waar zijn passie ligt. Dit is veel al waar hij als mens blij van wordt en dus energie van krijgt. Als we iemands passie begrijpen zijn we vaak in staat om een doorvertaling te maken naar de ingrediënten in een volgende baan.

De eerste interviews

TailorMinds heeft na de gesprekken met Michiel, zijn curriculum vitae en belangrijkste motivatie onder de aandacht gebracht bij haar relaties. Dat leidde als snel tot kennismakingsgesprekken met onze relaties. Beiden hadden een goed gevoel over de kennismaking, echter hét juiste project was nog niet voor handen.

Van interview naar nieuwe baan

Recent kwam er een aanvraag binnen die goed bij Michiel paste. Nadat we het functieprofiel hadden voorgelegd aan Michiel en hij toestemming gaf voor een gesprek met onze relatie, is het snel gegaan. Afgelopen vrijdag had Michiel het interview bij de eindklant, de feedback kwam binnen het uur: positief! Ook Michiel was positief over het gesprek. Hij mag maandag starten. Wij wensen Michiel veel plezier met zijn nieuwe uitdaging.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou bij. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.