Onboarding voor Kyle

Afgelopen week was eindelijk het startsein voor onze Zuid-Afrikaanse collega Kyle: hij ging aan de slag als Validation & Compliance Engineer bij één van onze relaties. Net als de andere internationals zijn er nog steeds een aantal formaliteiten te regelen, maar de puzzelstukken beginnen op zijn plek te vallen.

Partner en honden

Zo is Kyle vooralsnog alleen gekomen naar Nederland. Dit op tijdelijke basis, aangezien het plan is dat zijn partner en de honden op een later moment zullen komen. Op dit moment worden hiervoor de laatste papieren geregeld in Zuid-Afrika. Honden zijn vaak voor internationals een extra uitdaging omdat dit bij een zoektocht naar huizen niet altijd wordt gewenst door verhuurders. Desalniettemin gaan we de uitdaging niet uit de weg en staan er verschillende bezichtigingen op agenda terwijl Kyle momenteel in een shortstay verblijft.

De formaliteiten

In de tussentijd lopen de formaliteiten in Nederland gewoon door. Gisteren hebben we de verblijfsvergunning opgehaald, vanochtend zijn we bij de gemeente geweest voor een BSN en daarmee kunnen bankzaken en een zorgverzekering snel volgen. Uiteraard ook de informele zaken zijn belangrijk: de eerste echte Nederlandse stroopwafel!

Succes met het project

Uiteraard wensen we Kyle veel succes met zijn werkzaamheden! De eerste trainingen zit er al op zodat Kyle binnen de standaarden en kwaliteitseisen van de opdrachtgever kan werken. De eerste validatieprotocollen en meetings volgen snel. Gedurende zijn dienstverband bij TailorMinds zullen we hem begeleiden daar waar nodig totdat hij uiteindelijk de overstap maakt naar onze relatie.

Geïnteresseerd?

Ben jij een engineer met ervaring in de farmaceutische industrie en op zoek naar een uitdaging in Nederland? Bekijk gerust onze pagina’s gericht op jou als kandidaat en/of international of neem contact met ons op.