Michael

Procedure voor Michael van start

Eind mei mogen wij Michael verwelkomen in Nederland. Dit omdat hij mag starten als Senior CSV Consultant bij één van onze relaties. Omdat hij de Zuid-Afrikaanse nationaliteit heeft, zullen we hem begeleiden in het migratie- en verhuisproces.

De aanhouder wint

Michael hebben we leren kennen middels een online kennismakingsgesprek vorig jaar augustus. Al vlot werd er een link gelegd met één van onze relaties die de ervaring en vaardigheden van hem goed konden gebruiken. Een goed eerste gesprek smaakte naar meer. Echter soms komt het er op neer dat er externe factoren zijn die een snelle start uitstellen. Gelukkig bleef de interesse even groot en was het wachten op het juiste moment.

In februari veranderde de situatie waardoor er weer een vervolg kwam voor Michael. Een tweede interview werd al snel op de agenda gezet. Al snel was het duidelijk dat hij mag starten. Oftewel, de procedure voor Michael gaat van start.

IND-procedure en verhuizing

Zoals eerder vermeld, heeft Michael een Zuid Afrikaans paspoort. Dit betekent dat hij met een geldig visum in Nederland mag komen wonen en werken. Hiervoor zijn er aantal zaken die we nodig hebben zoals een aantal verklaringen, persoonlijke documenten en getekende contracten. Op basis daarvan wordt hij aangemeld door TailorMinds als kennismigrant. Bij goedkeuring kunnen de spullen worden ingepakt en de zaken in Nederland worden geregeld.

In Nederland zijn er een tal van formaliteiten zoals de zelfquarantaine, het ophalen van zijn verblijfsvergunning en het regelen van een Nederlandse bankrekening. TailorMinds biedt Michael de benodigde ondersteuning zodat hij daar minder zorgen over heeft. Wij zijn er namelijk van dat dit er voor zorgt dat Michael zich meer kan focussen op zijn taken als Senior CSV Consultant.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Of benieuwd hoe een kennismigrantenregeling interessant kan zijn voor jou als kandidaat of als opdrachtgever? Neem gerust contact met ons op.