Projecten voor Oekraïners

Het lijkt erop dat vanaf 1 april of kort daarna de overheid de wetgeving zal verruimen waardoor mensen met een Oekraïens paspoort hier mogen werken zonder dat een werkvergunning noodzakelijk is. Hierdoor kunnen we ook met kortere doorlooptijden sollicitaties van in Nederland verblijvende technisch specialisten of engineers uit Oekraïne in behandeling nemen.

TailorMinds is een recruitmentorganisatie die actief is in technisch complexe sectoren. Nederlands hoeft voor ons niet de voertaal te zijn. Als erkend referent bij de Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND) zijn wij bekwaam in het werven en adviseren van kennismigranten in of naar Nederland.

Dus ook professionals uit de Oekraïne

Op dit moment hebben we veel vacatures, zowel tijdelijk als uitlopend naar vast, een selectie van deze vacatures tref je aan op de website van TailorMinds. Bijna alle Engelstalige vacatures zijn ook open voor expats die de Nederlandse taal (nog) niet machtig zijn.

De internationale ontwikkelingen van de afgelopen maand laten zien dat er in korte tijd veel kan veranderen. Naast de emigraties die we mogen verzorgen en kennismigranten in Nederland waar we contact mee hebben, staan we uiteraard ook open voor kandidaten met ervaring in Pharma, Food of Life Science die goed Engels spreken en schrijven.

Concrete mogelijkheden

Op dit moment hebben we de volgende concrete mogelijkheden:

Commissioning & Qualification Engineer: https://tailorminds.com/en/job/commissioning-&-qualification-engineer/1138/?q=1
CSV Consultant: https://tailorminds.com/en/job/computerized-system-validation-(csv)-consultant/1056/?q=1
Sr. Compliance Specialist:  https://tailorminds.com/en/job/sr.-compliance-specialist/1146/?q=1
Equipment Engineer: https://tailorminds.com/en/job/equipment-engineer/1158/?q=2
Process Engineer: https://tailorminds.com/en/job/process-engineer/873/?q=2
Technology Transfer Consultant: https://tailorminds.com/en/job/technology-transfer-consultant/1119/?q=2
Electrical Engineer: https://tailorminds.com/en/job/electrical-engineer/1148/?q=3

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een van deze mogelijkheden? Reageer dan via de betreffende vacaturelink. Staat er geen mogelijkheid tussen in jouw expertise of interessegebied. Bekijk dan frequent onze vacaturepagina voor interessante engineering en quality rollen in de pharma, of stuur een open sollicitatie naar info@tailorminds.com of volg ons op de bedrijfspagina op LinkedIn waar we wekelijks nieuws en vacatures plaatsen.