Samenwerking met zelfstandigen

Met grote regelmaat hebben we bij TailorMinds naast gesprekken met potentiële medewerkers sollicitanten ook waardevolle gesprekken met zelfstandigen. Deze gesprekken hebben meer dan eens tot gevolg dat er een interessant en uitdagend project volgt en waarmee de samenwerking start. Recent startte Joost, een zelfstandige met wie we in de afgelopen tien jaar al meerdere keren samengewerkt hebben op verschillende projecten.

Wederzijds contact en snel schakelen

Bij TailorMinds hebben we frequent contact met de zelfstandigen in ons netwerk. Vaak bouwen we tijdens, maar ook na een voltooid project een langdurig contact op. Wanneer er een mogelijkheid is voor een nieuw project, dan pakken we de draad weer op. Over het algemeen hebben we vaak aan een half woord genoeg om snel te kunnen schakelen bij een passende projectvraag!

Dit was ook het geval bij Joost. Als je diepgewortelde kennis- en ervaring in Maintenance en Reliability zoekt, dan moet je bij Joost zijn.

Werkwijze

Na telefonisch contact en het delen van de projectomschrijving volgde er toestemming, om tot voorstellen over te gaan. Door deze wijze van werken is er altijd goede afstemming en weet de zelfstandige, die zich vaak op meerdere fronten oriënteert, precies waar hij/zij aan toe is. Frequent krijgen we positieve feedback op deze werkwijze.

Geïnteresseerd in samenwerking als zelfstandige Engineer/Projectmanager

TailorMinds werkt graag samen met zelfstandigen. Wij zijn ervan overtuigd ook voor zelfstandigen een meerwaarde te kunnen bieden in het vinden van een passende uitdaging en begeleiding tijdens de projecten. Hoe we dit doen kan je lezen op: https://tailorminds.com/freelancers/

Ben je zelfstandige, engineer of projectmanager actief in chemie, food of pharma en op zoek naar een volgende opdracht? Neem dan contact met ons op.