Samenwerking met zelfstandigen

Samenwerking met zelfstandigen

Met grote regelmaat hebben we bij TailorMinds naast gesprekken met sollicitanten ook goede gesprekken met zelfstandigen. Deze gesprekken hebben meer dan eens tot gevolg dat er een interessant en uitdagend project is wat leidt tot samenwerking met zelfstandigen. Als deze samenwerking bevalt zie je in de praktijk dat er een langdurig contact wordt opgebouwd. Zo start aankomende maand een zelfstandige met wie we in de afgelopen 10 jaar reeds vier keer samengewerkt hebben op een mooi project.

Wederzijds contact en snel schakelen

Bij TailorMinds hebben we periodiek contact met de zelfstandigen in ons netwerk. Daar waar we merken dat de interesse wederzijds is, ontstaat een warme band. Wanneer er vervolgens een project is dat goed past, dan hebben we samen vaak maar aan een half woord genoeg om snel te kunnen schakelen.

Dit was ook het geval bij dit project. Voor het leiden van een commissioning- en qualification project zochten we een leidinggevende die zowel intrinsiek als hiërarchisch kan leidinggeven. Daarnaast moet hij/zij ook inhoudelijk de juiste expertise en ervaring bezitten.

Werkwijze

Na een telefoongesprek en het delen van de projectomschrijving volgde de toestemming van de zelfstandige om tot voorstellen over te gaan. Door deze wijze van werken is er altijd goede afstemming en weet de zelfstandige, die zich vaak op meerdere fronten oriënteert, precies waar hij/zij aan toe is. Frequent krijgen we positieve feedback op deze werkwijze.

Geïnteresseerd in samenwerking als zelfstandige Engineer/Projectmanager

TailorMinds werkt graag samen met zelfstandigen. Wij zijn er van overtuigd ook voor zelfstandigen een meerwaarde te kunnen bieden in het vinden van een passende uitdaging en begeleiding tijdens de projecten. Hoe we dit doen kan je lezen op: https://tailorminds.com/freelancers/

Ben je zelfstandige, engineer of project manager actief in food of pharma en op zoek naar een volgende opdracht? Neem dan contact met ons op.