Sander 5 jaar bij TailorMinds

De gevleugelde uitspraak van Sander Pupella, Recruitment Consultant bij TailorMinds, is: “Als je niet bezig ben met wat je over vijf jaar doet, dan ben je nu waarschijnlijk bezig met wat je over 5 jaar doet!” Tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt want Sander is inmiddels 5 jaar in dienst.

Tijd omgevlogen

Gisteren stonden we stil bij het eerste lustrum van Sander. Vijf jaar geleden startte Sander in een duobaan van fulltime topsporter en parttime Consultant in opleiding. Zijn persoonlijke ontwikkeling ging ongeveer even snel als hij als topsporter kon hardlopen. Drie jaar geleden werd hij fulltime Consultant in het leukste team van Zoetermeer en omstreken. Sander is een van de dragers van het succes van TailorMinds en kortgeleden concludeerden we dat het avontuur nog zeker niet voorbij is. Op naar de volgende vijf jaar!

Leukste team

Terugkomend op dat leukste team. Kenmerkend voor onze samenwerking is een open en veilige sfeer waarin alles gezegd kan worden en we vooral op zoek zijn naar de betere versie van de oorspronkelijke gedachte als dat we bezig zijn met de vraag wie er gelijk heeft. Hierdoor helpen we elkaar en de organisatie met de verdere ontwikkeling.

Binnenkort sluit een nieuwe collega aan die ons team verder gaat versterken. We zoeken nog een Recruitment Consultant erbij zodat we onze relaties goed kunnen blijven adviseren en dat we voldoende tijd na het werk overhouden om in balans te zijn en blijven.

Geïnteresseerd?

Ben je of ken je een Intercedent of Recruiter die graag (internationaal) maatwerk levert en echte verbinding tot stand weet te brengen. Bij ons kan je je door ontwikkelen naar Recruitment Consultant. Neem gerust contact op voor een goed gesprek of meer informatie.