Siyabonga aangekomen in Nederland

Kort geleden meldden we al de komst van Siyabonga naar Nederland en afgelopen week was het zover. Na een vermoeiende vlucht is hij veilig aangekomen en kon hij zich voorbereiden op een nieuwe start. Inmiddels heeft hij ook zijn eerste uren in zijn nieuwe functie Validation and Compliance Engineer gemaakt.

Opleiding en werkervaring

Na het behalen van zijn Bachelor Mechanical Engineering heeft Siyabonga zijn eerste werkervaring opgedaan met verschillende aspecten van validatie. Aansluitend kreeg hij de kans deze ervaring te benutten in de farmaceutische industrie en zijn kennis uit te breiden. In zijn laatste functie van Validation Coordinator heeft hij zich ontplooid als een allround validatie specialist die zijn opgedane kennis en ervaring nu in Nederland gaat gebruiken.

Nieuwe carrière

Tijdens de eerste kennismaking liet Siyabonga weten erg geïnteresseerd te zijn in een nieuwe carrièrestap in Nederland. We hebben uitgebreid gesproken over de wederzijdse verwachtingen en hoe de procedure vanaf dat moment zou verlopen. Daarbij is het van belang om duidelijkheid te geven over wat hem te wachten stond en welke stappen in het proces we zouden doorlopen. Siyabonga kon duidelijk aangeven op welk punt in zijn carrière hij staat en wat zijn toekomstperspectief was. Na de gesprekken met onze relatie kwam Siyabonga tot de conclusie dat dit de functie was die voldeed aan zijn verwachtingen. We zijn er van overtuigd dat hij deze nieuwe carrièrestap tot een succes gaat maken.

Vervolg

Siyabonga is gestart in zijn functie van Validation and Compliance Engineer. We zijn erin geslaagd  geschikte woonruimte te vinden vlakbij zijn nieuwe werklocatie. Daarnaast zal er een aantal vervolgstappen in de procedure worden genomen waaronder het ophalen van zijn verblijfsvergunning, en het inschrijven bij de gemeente. Siyabonga is klaar voor alle nieuwe uitdagingen die op zijn pad komen en het geven van een positief vervolg aan zijn nieuwe leve in Nederland. We wensen hem hierbij alle succes!

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.