Carl

Snel proces voor Carl

Waar normaal gesproken trajecten voor expats soms wel maanden kunnen duren, bewees het traject van Carl het tegendeel. In oktober heeft hij bij TailorMinds gesolliciteerd en vorige week kregen we groen licht voor de start van een project in januari bij één van onze relaties. Uiteindelijk een snel proces voor Carl.

Sollicitatie

In oktober ontvingen we een sollicitatie van Carl voor een aantal posities binnen validatie in de Nederlandse farmaceutische industrie. Op basis van zijn ervaring en motivatie werd Carl uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek kwam naar voren dat Carl voor zowel zijn carrière als kwaliteit van leven op zoek was naar werk in Nederland.

In het gesprek werd het duidelijk wat zijn kwaliteiten zijn. Er werd gezocht naar mogelijkheden bij zowel zijn kwaliteiten als zijn persoonlijkheid. Het werd uiteindelijk wachten op de juiste aanvraag op het juiste moment.

100 procent score

Deze aanvraag diende zich niet al te lang daarna. Een specifieke vacature voor het valideren van laboratoriumapparatuur binnen de farmaceutische industrie. Tevens de specialiteit van Carl. Na het voorstellen volgde er een uitnodiging voor een interview via Teams. Met een goede voorbereiding ging hij het gesprek in en hij gaf achteraf aan positief te zijn over het gesprek.

Een paar dagen laten kregen we ook positieve feedback van de klant waardoor een start voor een project in januari een feit was. Het eerste interview was gelijk raak. Een 100 procent score!

Begeleiding

Inmiddels zijn de voorbereidingen begonnen. TailorMinds ondersteunt Carl en zijn partner in het gehele proces om naar Nederland te komen. Uiteraard bij aankomst en aanvang van zijn werkzaamheden, zijn we beschikbaar om daar waar nodig hem te assisteren. Voorlopig zijn de eerste te nemen stappen gericht op het aanvragen van een visum, een arbeidsovereenkomst en kijken naar een woning.

Geïnteresseerd?

Spreekt het verhaal van Carl jou ook aan en ben je eventueel geïnteresseerd naar de mogelijkheden bij TailorMinds? Neem gerust contact met ons op en wellicht spreken wij elkaar snel.