Start Roy

Succes met je stage Roy

Bij TailorMinds zijn we al een paar jaar een erkend leerbedrijf en staan we ervoor open om samen met de stagiair een mooie mix van leren, ervaring opdoen en voor ons nuttig werk te creëren. Sinds vorige week is Roy gestart. De komende drie maanden zal Roy ons team versterken als stagiair voor onze interne processen.

Even voorstellen

“Ik ben Roy, ik woon in Zoetermeer en doe de opleiding Associate Degree Management. Ik ga de processen beschrijven voor TailorMinds. Voor mijn opleiding ga ik één proces uitlichten en hiervoor een verbetervoorstel en implementatieplan schrijven. De werkzaamheden sluiten goed aan op mijn vak Organisatiekunde dat hierover gaat. Daarnaast vind ik dit een boeiend vak.”

Van hoofd naar papier

We merken al wat langer dat veel van de kennis die wij hebben enkel in onze hoofden zit. Omdat er bij Roy zijn opleiding Associate Degree Management veel aandacht is voor hoe organisaties en processen werken en hem dit persoonlijk interesseert, leek ons dit een relevante en interessante opdracht voor Roy. Ook was de gemeenschappelijke win tijdens ons kennismakingsgesprek snel gevonden. Onze verwachtingen zijn positief.

Succes

In coronatijd hebben we een goede modus kunnen vinden waarbij Roy in de eerste periode beurtelings door een van ons begeleid wordt op kantoor. Daarna kan een groot deel van de stage remote worden ingevuld. We wensen Roy de komende drie maanden veel succes bij het invullen van deze stage-opdracht.