Tamrin in Nederland

Afgelopen dinsdag hebben we onze nieuwe collega Tamrin opgehaald op Schiphol. Ze is 1 augustus gestart als Validation Consultant bij een van onze relaties in de farmaceutische industrie.

Aankomst in Nederland

Na een lange reis vanuit Kaapstad en via een overstap op Dubai kwam Tamrin met een kleine vertraging aan in Nederland. Bij aankomst op Schiphol stonden we klaar om haar te verwelkomen. Samen met de bagage was de eerste bestemming haar nieuwe woning in het oosten van het land.

Inmiddels zijn de eerste belangrijke zaken al geregeld. Zo is huisvesting en registratie in Nederland afgevinkt. De volgende prioriteiten zijn het ophalen van haar verblijfsvergunning en het openen van een Nederlandse bankrekening. De afspraken staan al in de agenda’s waardoor een soepele onboarding volgens plan verloopt.

Eerste project

Gisteren is ze gestart met haar eerste opdracht die gericht is op QA in de productieomgeving. Ze keek er al een lange tijd naar uit om aan de slag te gaan in Nederland. Nu is het allemaal werkelijkheid. Voor Tamrin is er een detavast-constructie afgesproken met onze relatie. Dit betekent dat Tamrin na haar contractperiode over kan stappen naar onze relatie. Een mooie situatie waarbij zij uitzicht heeft op mooi werk en een langer termijn plan. Wij wensen Tamrin veel succes met haar uitdagingen in Nederland!

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd geraakt door het verhaal van Tamrin en ook nieuwsgierig naar mogelijkheden binnen validatie in de farmaceutische industrie? We hebben vrijwel continue aanvragen bij onze relaties gerelateerd aan validatie. Geïnteresseerd wat we nog meer doen? Neem dan gerust contact met ons op.