Teambuilding en meer

Vlak voor de meivakantie hebben we met het team van TailorMinds een ontspannen dag beleefd waarbij we aandacht hadden voor teambuilding, reflectie en overleg. Als afsluiting kregen we een interessante rondleiding in het Louwman museum. Een korte terugblik.

Verdieping en teamspraak

Onder leiding van Hans van Paridon hebben we in de morgen opnieuw ervaren dat goede samenwerking begint bij het beter leren kennen van elkaars persoonlijke interesses en drijfveren. Omdat het team in het afgelopen halfjaar bijna verdubbelde leidde dit tot mooie gesprekken en inzichten. Hans stond daarna stil met ons bij teamspraak, kortgezegd het zakelijk positief aanspreken op gemaakte afspraken. Teamspraak op een respectvolle open manier met vooraf duidelijke doelen.  Het gaat dan niet over onderlinge relaties, maar hoe je samen effectief in je eigen deelverantwoordelijkheid collectief samenwerkt.

Kwartaaloverleg

Na een goed verzorgde lunch hebben we teruggeblikt op het afgelopen kwartaal. Omdat we in de afgelopen twee jaar stevig gegroeid zijn merkten we steeds meer dat aanwezige kennis in hoofden makkelijk is, maar dat het nog beter wordt als het ook op papier staat. Hier zijn we eind vorig jaar mee begonnen en de eerste voordelen zijn merkbaar. Een groot deel van de agenda was verder gevuld met operationele zaken die we de komende periode verder uitwerken.

Rondleiding

Hierna kregen we onder enthousiaste leiding van Ig van het museum een rondleiding waarbij we onder de indruk raakten van de grote collectie voertuigen die zich in het museum bevindt. Zelfs als je geen of weinig passie voor auto’s hebt was het de moeite waard om een grote diversiteit aan voertuigen en de bijbehorende verhalen te ervaren.

Geïnteresseerd?

Op dit moment is het team van TailorMinds compleet. De vraag naar ingenieurs met ervaring in Food en Pharma in Nederland is nog steeds substantieel. Bekijk gerust onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.