Teamdiner

TailorMinds groeit verder. In de afgelopen anderhalf jaar is ons interne team bijna verdubbeld. Vanaf 1 juli hebben we de taken anders verdeeld, met als doel meer focus te hebben op specifieke taakgebieden. Dit heeft gevolgen voor de rollen van Sander en Arjan. Om dit te vieren was het tijd om met het team en partners te genieten van een diner.

Vernieuwde Focus

Sander is vanaf genoemde datum intern het commerciële team gaan leiden en Arjan richt zich op klantontwikkeling en de interne processen sturen. Hierdoor ontstaat vernieuwde focus, die zowel verdieping als uitdaging zal opleveren. Ons credo blijft: “groei is een gevolg van het feit dat we ons werk goed doen en geen doel op zich”.  We verwachten wel dat deze wijziging de weg vrijmaakt om op termijn verder te groeien.

Dichtbij kan ook lekker zijn

Het gezegde “wat je ver haalt is lekker” is niet altijd van toepassing, vorige week bleek dat je dit ook dichtbij kan vinden. We waren te gast bij Hofstede Meerzicht op een paar kilometer afstand van ons kantoor. Geen keuzestress deze avond, want er werd een verrassingsmenu voor ons bereidt. Naast het lekkere eten waren, de ontspannen sfeer, er even uit zijn, een klein beetje vakantiegevoel en op een andere manier als collega’s en partners samen zijn prima ingrediënten om er een geslaagde avond van te maken.

Samenwerken met TailorMinds?

Voor klantontwikkeling liggen de plannen inmiddels klaar, uiteraard staan we altijd open voor het onverwachte. Is de invulling van capaciteitsvraagstukken voor ingenieurs een doorlopende uitdaging voor het bedrijf waar je actief bent. Neem gerust contact op met Arjan om te bespreken hoe TailorMinds je hierbij kan ondersteunen.