TEIQue certificaten binnen

TEIQue certificaten binnen

Voor de zomervakantie hebben Arjan en Sander deelgenomen aan de training Trait Emotional Intelligence Questionnaire (TEIQue) van Thomas International. Dit ter aanvulling en verbreding van de al bekende Persoonlijke Profiel Analyse (PPA). Na de vakantie hebben we te horen gekregen dat we zijn geslaagd voor de training en zullen deze certificaten te zien zijn bij ons kantoor.

De TEIQue laat zien in hoeverre iemand inzicht heeft in de eigen emoties en hiermee weet om te gaan. TEIQue toont ook hoe goed iemand de emoties van anderen inschat en hoe die kennis wordt ingezet om relaties op te bouwen en te onderhouden. Met het behalen van dit certificaat is ProjectKwadraat nog beter in staat om kandidaten te screenen om te kijken naar een passende klant en/of opdracht. Voor (toekomstige) medewerkers betekent dit dat wij op zowel werkgedrag als emotionele intelligentie kunnen helpen met inzichten bij hun werkzaamheden, indien gewenst.

Ben jij een engineer die naast je maatschappelijke ontwikkeling ook je persoonlijke ontwikkeling wil bespreken? Neem dan contact met ons op. Wellicht komen we uit op een nieuwe inzichten!