Terugblik en trots

December is vaak het moment om terug te kijken op wat een jaar ons heeft gebracht. Een jaar dat gevoelsmatig weer voorbij gevlogen is. Met genoegen kijken we terug op een raar jaar waarbij werkplezier met stip op één staat. Verbindingen geven ons energie, of het nu gaat om een goed diepte-interview, een introductie waarbij opdrachtgever en kandidaat elkaar vinden of een persoonlijk voortgangsgesprek. Ook kan voldoening gevonden worden in een nieuw opgebouwd leven in Nederland na een turbulente emigratieperiode. Nagenoeg alle genoemde voorbeelden zijn positief, toch hebben we ook onze hobbels gaat niet altijd alles zoals gedacht. Dat gaan we niet uit de weg maar zien we als uitdaging! We willen altijd in verbinding blijven.

Gewoon blijven

“Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder”, zegt een reclameslogan. Dit ligt dicht bij wie we willen zijn. Want door gewoon te blijven hebben we bijzondere gesprekken gevoerd, een bijzonder netwerk opgebouwd en kunnen samenwerken met bijzondere opdrachtgevers.

Jubileumjaar gevierd

Afgelopen jaar was ons jubileumjaar, midden in de pandemie wat soms wat creativiteit vraagt. In februari vierden we ons tienjarig bestaan met een online Webinar, wat verzorgd werd door Ben Tiggelaar. In juli en september hebben we nagenoeg iedereen live kunnen zien en spreken tijdens respectievelijk de ZomerBBQ en de feestelijke opening van ons kantoor op het buitenterrein. En tot slot konden we halverwege december, net voor de lockdown, een alternatief eindejaarsdiner organiseren door middel van een verzorgde dag in de Efteling.

Verschil maken

Onze visie is dat we alleen kunnen bijdragen aan het terugdringen van de schaarste onder ingenieurs door nieuwe ingenieurs binnen te brengen. Dit naast een goede binding met Nederlandse ingenieurs in ons netwerk waarmee we in contact komen omdat ze een nieuwe uitdaging of een volgend project zoeken. In 2021 hebben we veertien volledige emigraties mogen verzorgen met als hoogtepunt de maand juni waar er vier emigraties tegelijk liepen. Voor 2022 zijn er inmiddels weer drie procedures opgestart. Dit alles zorgt voor een gezonde groei, we zoeken hiervoor nog uitbreiding in ons team, zie hiervoor de link naar de vacature en onze pitch.

Interesse?

Ben je een engineer in de farmaceutische industrie en geïnteresseerd in de mogelijkheden in Nederland? Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina. Bent u opdrachtgever en op zoek naar een betrokken partner voor uw capaciteitsvraagstukken? Neem gerust contact met ons op.