Tot binnenkort Jeandré!

Binnenkort verwelkomen we Jeandré, een nieuwe collega uit Zuid-Afrika. Jeandré zal starten bij onze relatie als Project Engineer Utilities and Buildings. Inmiddels is de aanvraag van een werk- en verblijfsvergunning bij de IND afgerond en zijn we gestart met de overige formaliteiten in Nederland.

Eerste kennismaking

De eerste kennismaking met Jeandré was naar aanleiding van een sollicitatie die we ontvingen. Hij werd via een collega die inmiddels in Nederland was gestart geattendeerd op TailorMinds. Hij gaf aan open te staan voor een nieuwe uitdaging in Nederland en we besloten snel een interview te plannen. In het positieve gesprek dat volgde, hebben we naast het delen van wederzijdse kennis en ervaring op persoonlijk vlak een uitstekende indruk van Jeandré gekregen. Hij gaf aan dat hij erg geïnteresseerd was een stap te maken naar Nederland om zowel professionele als persoonlijke redenen. Tijdens ons bezoek aan Zuid-Afrika hebben we elkaar ook persoonlijk kunnen ontmoeten bij een gezellige ‘braai’ bij Jeandré thuis.

Snel proces

Kort na de eerste kennismaking kwam Jeandré in contact met onze relatie. Deze relatie was erg geïnteresseerd in een gesprek met hem gezien zijn brede ervaring met technische farmaceutische projecten bij een consultancy bedrijf. Dit gesprek volgde kort daarna waarin enkele passende opties werden besproken. Zowel Jeandré als onze relatie lieten een positieve indruk op elkaar achter en spraken de interesse uit om een samenwerking aan te gaan. Kort daarna werd deze bevestigd en werden de contracten getekend. Na een snel proces start Jeandré binnenkort als Project Engineer Utilities and Buildings.

Formaliteiten

Inmiddels is IND-procedure voor een werk- en verblijfsvergunning reeds voltooid. Jeandré heeft zijn afspraak bij de ambassade gemaakt en in overleg kunnen de tickets voor hem en zijn familie worden geboekt. We zijn op het moment bezig met de voorbereiding voor hun komst naar Nederland. In samenspraak zoeken we naar geschikte woonruimte zodat ze bij aankomst deze direct kunnen betrekken. Uiteraard zullen we Jeandré en zijn familie verwelkomen op Schiphol en ze begeleiden bij de formaliteiten die volgen waaronder de inschrijving bij de gemeente en het ophalen van de verblijfsvergunningen.

We zien elkaar snel weer in Nederland, Jeandré!

 

Geïnteresseerd?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe baan of een uitdagend project en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en neem gerust contact met ons op.