Tot snel mazhar

Tot snel Mazhar

In maart zijn we in contact gekomen met Mazhar, een Pakistaanse engineer die zijn masteropleiding in Italië afrondde. Mazhar was op zoek naar een startpositie in de farmaceutische industrie. Na een positief gesprek en het doorlopen van een aantal praktische punten, is hij voorgesteld in ons netwerk.

Na een aantal gesprekken via telefoon en Skype ontstond bij een van onze partners twee weken geleden een mogelijkheid op één van hun projecten. Daarna is het snel gegaan: de tickets werden geboekt voor een live meeting met de klant, deze week volgde het gesprek en daarna was er al snel resultaat. Mazhar is aangenomen voor het project als Junior Qualification Engineer!

Aangezien Mazhar gaat starten kennismigrant, betekent dit dat hij een immigratietraject gaat doorlopen. We zullen hem hierbij volledig ondersteunen inclusief de verhuizing naar Nederland. Dit zodat Mazhar zich zoveel mogelijk kan gaan richten op zijn toekomstige opdracht.

Spreekt bovenstaande jou ook aan, en je hebt een relevante studie en/of relevante ervaring? Neem dan contact met ons op en dan nodigen wij je graag jou uit bij ons aan de keukentafel.