Trots en bescheiden

In november 2020 hebben we al onze collega’s getrakteerd op een hazelnootslagroomtaart. Na een dieptepunt in ons aantal projecten in mei 2020 konden we een half jaar later een nieuwe hoogste punt laten weten. Vandaag zijn we weer een stap verder dan het punt waar we in november waren.

Trots

Dat maakt ons trots, je zou kunnen denken dat de groei verder wel goed zit en je wat rustiger aan kan doen omdat het toch wel gebeurt. Het punt waar trots, arrogantie en zelfoverschatting elkaar misschien wel dicht benaderen. We zijn terecht trots op onze collega’s die met passie en inzet de invulling geven aan de projecten bij onze opdrachtgevers. Ook ons warme netwerk van opdrachtgevers dat ons keer op keer nieuwe capaciteitsvraagstukken gunt of voorlegt is daar een bewijs van.

Toch maar bescheiden

Hoe vaak willen we de komende maanden nog nieuwe berichten online zetten, in de trant van:  “kijk ons nou eens” als we opnieuw een nieuwe mijlpaal bereiken? We hebben een stip aan de horizon gezet als eindejaar doel. 2020 leerde ons dat een zelfde richtpunt voor dat jaar onhaalbaar bleek omdat we geconfronteerd werden met COVID-19. Voor nu zetten we trots maar toch bescheiden onze koers voort en leggen we met veel plezier de verbinding die ons elke dag weer energie in ons werk geeft.

Geïnteresseerd in deze verbinding?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de farmaceutische industrie? Wellicht staat er een interessante vacature online op onze vacaturepagina. We komen graag met je in contact.