Veel succes, Lieke!

In januari van dit jaar solliciteerde Lieke voor de functie Validation en Compliance Engineer bij een van onze relaties: een vooraanstaande adviesorganisatie in de Nederlandse farmaceutische industrie.

Sollicitatiegesprekken

Na een succesvol intakegesprek bij ons op kantoor in Zoetermeer hebben we Lieke voorgesteld als potentiële kandidaat voor onze relatie. Al snel volgde een uitnodiging voor een interview. Tijdens dat gesprek wist ze onze relatie ook te overtuigen dat ze de juiste persoon was voor de job. Een flinke dosis motivatie, enthousiasme en humor gaven de doorslag.

Contract en corona

In februari hebben we Lieke kunnen feliciteren met haar nieuwe baan. Vandaag begint ze haar nieuwe job door online onboardingcursussen te volgen. Hierdoor is de negatieve impact van de coronacrisis geminimaliseerd. We willen onze relatie speciaal bedanken voor het organiseren hiervan en wensen Lieke veel succes tijdens haar nieuwe professionele uitdaging.

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar de mogelijkheden als Validation and Compliance Engineer binnen de farmaceutische industrie via TailorMinds? Neem dan contact met ons op.