Een vliegende start voor Matthijs

Vliegende start voor Matthijs

Recentelijk kwamen wij in contact met Matthijs. Na een interview bij één van onze relaties kon Matthijs de week erop beginnen. Een vliegende start voor Matthijs.

De kennismaking

Aan het begin van de herfst zijn wij in contact gekomen met Matthijs, waarna we een aantal gesprekken hebben gevoerd. Hierin hebben we besproken waar zijn kwaliteiten liggen, waar hij energie van krijgt en hoe zijn volgende baan eruit zou moeten zien. Kortom waar ligt zijn passie?

De match

Door de specifieke en zeer gerichte kennis en ervaring van Matthijs was er niet direct een passende vacature beschikbaar bij onze relaties. Het was dan ook wachten op de match met de juiste relatie en de juiste baan. Aangezien TailorMinds wekelijks nieuwe aanvragen binnen krijgt, was het een kwestie van timing.

In november kwam één van onze relaties met een spoedaanvraag voor een project waarbij internationale farmaceutische standaarden omgezet en vertaald te worden naar Nederlandse standaarden. Een uitdagende klus voor een dieptespecialist zoals Matthijs. De match was daar.

Het vervolg

Nadat we het functieprofiel hadden voorgelegd aan Matthijs en hij toestemming gaf voor een kennismaking met onze relatie, is het snel gegaan. TailorMinds heeft zijn curriculum vitae en motivatie onder de aandacht gebracht bij de relatie. Dat leidde tot een kennismakingsgesprek in dezelfde week. De feedback kwam een dag later: een match! Ook Matthijs vond de baan erg interessant en hij is de week erop begonnen met het inwerktraject. Een vliegende start.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds als professional, bijvoorbeeld voor een rol als Engineer? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.