Voorbereid op 2020

Voorbereid op 2020

Ter voorbereiding op het jaar 2020 hebben we vorige week bij elkaar gezeten en het afgelopen jaar geëvalueerd onder het genot van een hightea bij Brownies en Downies in Gouda. 2019 was in dat opzicht een doorbraak voor ons op het gebied van internationale recruitment. Zo hebben we in 2019 meerdere migratietrajecten begeleid waaronder gehele families en een afgestudeerde master die via een zoekjaar aan de slag is gegaan.

Ook voor 2020 staan er een aantal internationale trajecten op de planning. Uiteraard blijven we altijd open voor engineers uit de regio op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen onze branches. Tot slot, 2020 zal voor ProjectKwadraat ook in het teken staan van een aantal veranderingen. Voor degene die ons kennen, is er een nieuw gezicht op de groepsfoto te zien. Hierover volgende week meer!

Aangezien we door het hele land projecten hebben lopen en aardig wat kilometers kunnen rijden, hebben we de dag afgesloten door onze rijvaardigheden te testen bij Fundustry middels een off-road- en een driftcursus. Oftewel, een positieve dag met veel vooruitzichten voor het jaar 2020!