Welkom Bert

In maart van dit jaar kwam TailorMinds in gesprek met Bert, een Quality Assurance Officer. Dit gesprek had een verkennend karakter om te bespreken of wij op de korte of lange termijn Bert zouden kunnen helpen met het vinden van een project bij een van onze klanten. Wij zagen op dat moment nog geen concrete kans maar wel de potentie voor de toekomst.

Het vervolg

In de loop van de afgelopen maanden heeft TailorMinds meerdere pogingen gedaan om Bert te helpen aan een project. Uiteindelijk was het twee weken geleden dan zo ver. Een van onze klanten was op zoek naar een Batch Record Reviewer. Bert was direct enorm enthousiast over dit project en al snel volgde er een introductie en uitnodiging voor een gesprek bij onze klant. Na het gesprek was het de volgende dag al duidelijk: Bert mocht beginnen.

Gisterochtend heeft Bert zijn contract bij ons op kantoor in Zoetermeer ondertekend en aankomende maandag start hij in zijn nieuwe functie. Wij wensen Bert succes met zijn nieuwe uitdaging.

Toegevoegde waarde van een goed netwerk

Het contact met Bert bewijst voor ons wederom dat het belangrijk is om contact te onderhouden met een goed netwerk. Door contact in de loop van de maanden konden wij in dit geval snel met Bert schakelen en handelen.

Wellicht kunnen wij jou in de toekomst helpen

Kun je op onze website momenteel niet een geschikte vacature vinden maar ben je wel benieuwd naar of wij iets voor jou kunnen betekenen in de toekomst? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden met jou