Welkom bij TailorMinds

Met trots laten we je weten dat met ingang van 11 juli 2020 TailorMinds de nieuwe naam van ProjectKwadraat is geworden. Met deze naamswijziging brengen we onze activiteiten herkenbaarder op de markt. Dit omdat we in de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot een maatwerkbedrijf. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de migratietrajecten van ingenieurs die een nieuw bestaan in Nederland willen opbouwen en de coaching van onze werknemers op het gebied van werkgedrag.

Nieuwe website

Een nieuwe naam betekent dus ook een nieuwe website. Hierbij hebben wij de website een modernere uitstraling gegeven in samenwerking met Ponck. Daarnaast is er onder andere een extra pagina toegevoegd voor onze expats en hebben we een bedrijfsvideo gemaakt voor op de pagina ‘Wij’.

Veranderingen

Tot slot melden wij je graag dat de naamswijziging geen structuurwijziging betekent. TailorMinds is een gedeponeerde handelsnaam van de Besloten Vennootschap ProjectKwadraat. De bestaande overeenkomsten behouden hun rechtsgeldigheid en hoeven ook niet aangepast te worden. Bij nieuwe overeenkomsten zullen we een verwijzing opnemen naar TailorMinds als handelsnaam.

Veel positieve veranderingen waarmee we met vertrouwen de toekomst ingaan om u op hetzelfde niveau en waar mogelijk nog beter van dienst te kunnen zijn.

Met hartelijke groet,

TailorMinds