Start Danie

Welkom Danie, nog ‘n bietjie geduld

Afgelopen maandag waren we op een nat en een beetje glad Schiphol om onze nieuwe collega Danie welkom te heten. Dit omdat Danie volgende maand gaat starten als Project Engineer Constructie bij één van onze relaties.

Het proces

Sinds augustus hebben we contact met Danie en weten we dat hij zijn carrière graag voort wil zetten in Nederland. Na een paar goede gesprekken met TailorMinds volgde ook een online kennismaking met onze opdrachtgever.

Kink in de kabel?

Medio december kwam er groen licht en konden de voorbereidingen starten. Even leek er midden januari een kink in de kabel te komen toen de Nederlandse overheid aankondigde de directe vluchten met Zuid-Afrika te schrappen. Gelukkig bleek dat Danie bij de groep uitzonderingen te horen. Een huis was al gevonden dus kon alles nog doorgang vinden.

Nog ‘n bietjie geduld

Na twee negatieve COVID-19-testen in Zuid-Afrika was afgelopen maandag dus het moment van aankomst in Nederland. Direct zijn we naar het gehuurde huis gereden. De boodschappen voor een quarantaineperiode hadden we al geregeld. Nu begint een periode van 10 dagen waar ze in Zuid-Afrika van zouden zeggen: “nog ‘n bietjie geduld”.

Denken in mogelijkheden

Bij TailorMinds hebben we geleerd om te denken in mogelijkheden. Problemen zijn uitdagingen en teleurstellingen kansen. Ben jij een Engineer uit de farmaceutische industrie en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Neem dan contact op of reageer op een van de vacatures als deze aansluit op je kennis en kunde.