Welkom daniel

Welkom Daniel

Deze week kwam opnieuw een ervaren professional naar Nederland, dit keer helemaal uit Brazilië, namelijk Daniel. We hebben hem ondersteund en waar nodig gefaciliteerd met zijn verhuizing naar Nederland. Dit betekent niet alleen zorgen voor noodzakelijkheden en hem zijn eigen weg laten zoeken, maar bij ProjectKwadraat streven we er altijd naar om dit op een persoonlijke manier te doen. Ons uitgangspunt is dat als onze medewerkers een stabiele situatie voor zichzelf hebben, zij makkelijker in hun nieuwe dagelijkse routine zullen komen. Hierdoor kunnen ze zich concentreren op het nieuwe werk en uiteindelijk persoonlijk verder kunnen groeien.

Voor iemand die uit Brazilië komt, is het veel meer dan alleen maar landen, het is onze eerste prioriteit om ervoor te zorgen dat hij zich thuis en comfortabel voelt. De opdrachtgever wilde Daniel graag snel aan boord hebben. De uitdaging was de combinatie van comfort, reistijd voor Daniel en de wensen van de opdrachtgever. Hierin zijn we geslaagd door alle benodigde immigratie- en reisdocumenten te regelen, dit samen met de juiste accommodatie (inclusief het in elkaar zetten van een bed) voor Daniel in een korte periode. De opluchting en tevredenheid van Daniel met deze ruggesteun is iets wat ons als ProjectKwadraat steeds weer motiveert.

Ben je een internationale ingenieur die op zoek is naar een permanente uitdaging in Nederland en als je van mening bent dat je over de nodige ervaring beschikt, zoals je kan terugzien bij onze vacaturebeschrijvingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag tot snel!