Welkom Ferdie

In onze blog eind mei vertelde wij jullie over de komst van een Zuid-Afrikaanse Software Engineer die naar Nederland zou komen. Afgelopen vrijdag is hij samen met zijn gezin aangekomen in Nederland. Tot op heden hebben we voornamelijk individuen of stellen naar Nederland gebracht, dit keer ging het om een gehele gezinsemigratie. Dit betekende automatisch ook behoorlijk wat koffers!

Gelukkig zijn er goede afspraken gemaakt met onze opdrachtgever over de startdatum. Hierdoor hadden we de maanden juni, juli en augustus om alles voor te bereiden. Denk hierbij onder andere aan het vinden van een huis, het volledige emigratieproces via de IND voor alle gezinsleden en het regelen van gemeenteregistratie. Een intensief traject dat bijna weer is afgesloten. Een paar formaliteiten moeten nog worden geregeld. Ferdie kan binnenkort starten met zijn nieuwe uitdaging en samen met zijn gezin een leven opbouwen in Nederland. Zo zijn afgelopen weekend de eerste fietsen al aangeschaft, dus daarmee kan je al zeggen dat het integreren is gestart.

Ben je, of ken je een engineer die graag de mogelijkheden in Nederland met ons wil bespreken? Neem dan gerust contact met ons op en wellicht ben jij de volgende die we mogen verwelkomen.