Start Ilona

Welkom Ilona

Afgelopen maandag startte er een nieuwe collega bij één van onze relaties als Quality Engineer: Ilona! Ze is al jaren werkzaam als QA Specialist in de farmaceutische industrie. Hierin heeft ze brede ervaring opgedaan met verschillende aspecten van Quality Assurance.

Een snelle procedure

Nadat we op de hoogte gebracht werden door onze opdrachtgever over een urgente aanvraag binnen QA, hebben we Ilona hiervoor benaderd. Ze werd door ons in contact gebracht met onze opdrachtgever wat direct resulteerde in een gesprek. Tijdens dit gesprek werd al aangegeven dat Ilona de juiste kandidaat is en was de samenwerking vrijwel direct beklonken. Vorige week heeft ze haar contract getekend en afgelopen maandag is ze gestart als Quality Engineer. In haar functie zal ze op verschillende QA-vlakken ondersteuning bieden aan de organisatie. We wensen Ilona veel succes!

Ontwikkelingen

TailorMinds heeft bijna dagelijks contact met de opdrachtgevers waardoor we altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen. Ook de snelle procedure van Ilona is het gevolg van een goede afstemming waardoor we snel konden schakelen op de ontstane behoefte.

Interesse?

Ben jij een QA Specialist of een Quality Engineer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan op onze vacaturepagina of neem direct contact met ons op!