Welkom in Nederland, Raghu!

Gisteren is onze nieuwe collega Raghu aangekomen in Nederland en hebben we hem en zijn familie verwelkomd op Schiphol. Komende week start hij bij onze relatie als Validation Consultant. We wensen hem hierbij veel succes!

Eerste kennismaking

De eerste kennismaking met Raghu was medio vorig jaar via een online Teams-meeting na aanleiding van een sollicitatie. Tijdens deze kennismaking hebben we uitgebreid met hem gesproken over zijn achtergrond en ervaring. Raghu komt oorspronkelijk uit India maar woonde en werkte al sinds 2008 in Zuid-Afrika. Tijdens ons bezoek aan Zuid-Afrika vorig jaar november hebben we Raghu ook persoonlijk ontmoet. Hierin spraken we over de situatie in Nederland en zijn werkomstandigheden. Zijn wens om in Nederland aan de slag te gaan was onverminderd groot.

Sollicitatieprocedure

Na terugkomst zijn we aan de slag gegaan om een juiste positie te vinden voor Raghu. Toch duurde het even voordat het tot een samenwerking kwam. We waren overtuigd van zijn kennis en ervaring maar het wachten was op de juiste functie op het juiste moment. Nadat het eerste gesprek met onze relatie had plaatsgevonden was er een wederzijds positief gevoel. Mede wegens vakantie, beschikbaarheid en drukke werkzaamheden werd een vervolggesprek op een later moment gepland. Ook dit vervolggesprek verliep voorspoedig en al snel werd een toekomstige samenwerking besproken.

Formaliteiten

Na het afspreken van een startdatum en het tekenen van de contracten kon de aanvraag bij de IND voor de verblijfsvergunning worden gedaan. De goedkeuring liet niet lang op zich wachten. In de tussentijd zijn we met Raghu in contact gebleven over onder andere het vinden van geschikte woonruimte. Hierin zijn we in samenspraak geslaagd, Raghu en zijn gezin hebben de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst genomen. De afspraken bij de gemeente en de IND staan gepland. Aansluitend kunnen we de overige formaliteiten regelen zoals een BSN, bankrekening en zorgverzekering.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.