Welkom Izzienne

Nadat we in januari de komst van onze nieuwe collega Izziene aankondigden, konden we haar gisteren verwelkomen in Nederland. Volgende week start Izziene in haar nieuwe functie als QA Consultant bij één van onze relaties. Oftewel: welkom Izzienne!

Procedure met een kleine horde

Bij TailorMinds leggen we veel nadruk op een verzorgde voorbereiding en uitvoering van IND-procedures. In deze procedure liepen we tegen een kleine horde aan. Niet elk land wat een Nederlands consulaat of ambassade heeft kan een visum verstrekken. Dit bleek het geval te zijn op Mauritius. Het gevolg hiervan was dat Izziene in Zuid-Afrika haar visum moest ophalen na haar laatste werkdag bij haar vorige werkgever. Hierdoor heeft Izziene de afgelopen week de nodige reiskilometers gemaakt.

Woonruimte

In nauw contact met Izziene hebben we in de afgelopen weken haar komst voorbereid. Het vinden van een geschikte woonruimte had hier prioriteit. We konden een passende woning vinden met een goede centrale ligging in relatie tot haar huidige en nieuwe opdrachten. Ook voor haar zoon is de locatie van zijn toekomstige school op korte reisafstand.

Voorbereidingen en on-boarding

Deze week zijn afspraken gepland ter voorbereiding van een soepele start op haar eerste opdracht die ze gaat uitvoeren. Hierbij kun je denken aan afronding van administratieve zaken, formaliteiten zoals het openen een bankrekening, het verkennen van de omgeving, de laatste voorbereidingen voor de verhuizing naar haar nieuwe woonruimte en niet onbelangrijk een gesprek bij onze relatie op kantoor.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.