Welkom Jos!

In april hebben Jos en Arjan een goed kennismakingsgesprek gehad, en zijn er duidelijke afspraken gemaakt over welke nieuwe mogelijkheden binnen de juiste reisafstand voor Jos interessant konden zijn.

Mogelijkheden tijdens de vakantie

Tijdens de vakantie van Jos waren er twee mogelijkheden die aan alle criteria voldeden. Jos is  zelfstandige en omdat werk (of het zoeken naar werk) in de vakantie soms doorgaat, was het geen probleem om een kennismaking tussen Jos en de opdrachtgever in vakantietijd te plannen.

Kort hierna vond er een online gesprek plaats. Al snel werd duidelijk dat de opdrachtgever Jos graag wilde inzetten op zijn project. Na de vakantie van Jos zijn alle zaken hiervoor formeel ook vastgelegd.

Project na de vakantie

Jos gaat deze week aan het werk als Engineer Utilities om de opdrachtgever te helpen bij de realisatie van haar projecten. Wij wensen Jos veel succes!

Geïnteresseerd als zelfstandige?

TailorMinds werkt graag samen met zelfstandigen. Wij zijn er van overtuigd ook voor zelfstandigen een meerwaarde te kunnen bieden in het vinden van een passende uitdaging en begeleiding tijdens de projecten. Hoe we dit doen kan je hier lezen.

Ben je zelfstandige, engineer of project manager actief in food of pharma en op zoek naar een volgende opdracht? Neem dan contact met ons op.